Neonljus

Letar du efter ett sätt att göra ditt företag mer märkbart och atmosfäriskt? Då är neonljus en briljant lösning! Hos The Neon Company, kan vi skapa alla typer av neonljus. Du kan ha neonbokstäver utomhus för att försäkra dig om att din byggnad står ut från mängden. Hur som helst, du kan också skapa en neonskylt för att förbättra atmosfären på ditt företag. Utöver det kan du använda en neonskylt för att förstärka en särskild produkt eller för att dra uppmärksamhet till ett speciellt meddelande.

Våra bästsäljande designer

Neonljus av kvalité

Om du väljer att skapa ett neonljus, är det viktigt att du får en skylt av hög kvalité. Hos The Neon Company, använder vi material av hög kvalité, vilket betyder att skylten har en lång livstid. Utöver det, är neonskyltarna gjorda för hand, så vi kan förverkliga alla designer. I vår webbshop hittar du olika designer som du kan beställa direkt, men du kan också beställa unika neonljus baserat på din egna design.

Skapa din egna neondesign med vår konfigurator

I vår shop kan du hitta vackra designer i alla sorters teman. Hur som helst, det är också möjligt att du vill skapa din egna design. Det är också möjligt att skapa neonljus baserat på din egna design. Med vår konfigurator kan du enkelt skapa en design. Du kan välja exakt vilket typ av text du vill och även välja typsnitt och färg. Du kan även välja hur bred du vill att din neonskylt ska vara i vår konfigurator. I vår konfigurator kan du direkt se kostnaden av neonskyltarna. Glöm inte att indikera om du vill ha en inomhus eller utomhus-skylt. En utomhusskylt måste klara av alla olika typer av väder.

Neonljus med din egen logga

Utöver att vi skapar neonskyltar, kan vi också använda din logga på en neonskylt. Du kan lada upp din logga i konfiguratorn eller kontakta oss för en offert. När du har en neonlogga skapad av The Neon Company, skickar vi dig först en design. När du ger ditt godkännande, förverkligar vi designen åt dig. Neonskylten kommer därefter att skapas för hand av delar och material av hög kvalité.

The Neon Company

Hos The Neon Company specialiserar vi oss inom neonljus. Vi kan förverkliga vilken design som helst till dig. Neonskyltarna levereras alltid med en strömkabel och material för att hänga upp skylten. På detta sätt kan du direkt installera ljuset på ditt företag eller hemma.

Skulle du vilja diskutera möjligheterna med en av våra specialister? Kontakta då oss. Om du vill ha en offert för en unik design, är vi glada att diskutera detta med dig utan några förpliktelser.

Vart vi sticker ut

Kvalitet, service och pålitlighet är våra nummer ett prioriteringar. Noggranna produktioner och hållbara material är vårt fokus. The Neon Company erbjuder alltid lägsta prisgaranti. Hur gör vi det i kombination med hållbara och kvalitativa PowerLED? Du kan läsa om det på vår ’Om oss’-sida.