Vilka är vi

Så länge som upplyst reklam har funnits, sedan 1898, är det omöjligt att föreställa sig våra gator utan neon. Men runt 2010 märkte Bart Orsel, ägare av The Neon Company, att försäljningen och produktionen av glasneon hade varit på en brant nedåtgående trend under ganska lång tid. Detta berodde delvis på de höga produktionskostnaderna för glasneon och det specialiserade hantverksyrket där allt färre utbildade personer är verksamma. Ökningen av glasneonpriserna, i kombination med de höga användnings- och underhållskostnaderna, orsakade den enorma minskningen av de atmosfäriska neonskyltarna på våra gator.

Med över 15 års erfarenhet inom den upplysta reklambranschen, satte vårt forsknings- och utvecklingsteam sig för att ersätta den föråldrade glasneonteknologin med en prisvärd, innovativ, miljövänlig och hållbar lösning. Här stötte vi på den nya tekniken ‘LED Neon’. Den har samma utseende och känsla som glasneon, men har många fördelar när det gäller köp, användning och livslängd.

Sedan år 2020 har The Neon Company utvecklat produkten till ett eget patent där PowerLEDs® används i våra Neonskyltar. PowerLEDs®-tekniken minskar strömförbrukningen, ökar ljusstyrkan, säkerställer maximal enhetlighet, är lämplig för intensiv användning dygnet runt och varar upp till 100 000 timmar.

Med utvecklingen av PowerLEDs®-tekniken kan The Neon Company särskilja sig från den nu heta marknaden. Neon Signing kan nu tillverkas till samma eller till och med lägre pris, med högsta produktions- och produktspecifikationer. Vårt team bestående av Neon-specialister, utvecklare och producenter säkerställer det perfekta slutresultatet med personlig rådgivning, service och pålitlighet.

Och sist men inte minst! Tack vare vår egen produktion kan vi garantera våra kunder de lägsta priserna vid alla tillfällen och varje projekt är genomförbart för oss.

The Neon Company är en del av LED visuals B.V.

Vart vi sticker ut

Kvalitet, service och pålitlighet är våra nummer ett prioriteringar. Noggranna produktioner och hållbara material är vårt fokus. The Neon Company erbjuder alltid lägsta prisgaranti.

Välj för kvalitet och stabilitet

Nätverk

Våra kunder
består av

Neon-specialisterna på The Neon Company är redo för dig att förvandla ditt företagsnamn, logotyp eller varumärke till neonbelysning på ett stämningsfullt och kraftfullt sätt. Med över 5000+ företag och välkända varumärken i vår kundbas har du kommit till rätt plats för en hållbar Neonskylt till lägsta prisgaranti.