Vilka är vi

Så länge det har funnits ljusreklam, sedan 1898, har neon varit en integrerad del av vår gatubild. Tidigare var det främst glasneon, men på grund av de höga produktionskostnaderna för glasneon och det specialiserade hantverket där allt färre utbildade personer är aktiva, har en ny LED-Neon-teknik utvecklats för detta sedan 2015. Utan nackdelarna med glasneon som höga produktions-, drifts- och underhållskostnader, ingen dimbarhet och känslighet för störningar.

LED Neon-tekniken är en miljövänlig, hållbar och mycket prisvärd lösning, med samma utseende som glasneon, men med många fördelar när det gäller inköp, användning och livslängd. Dessutom är det en produkt där innovationer och utveckling inte står stilla. LED Neon kan användas för alla önskade lösningar, inklusive inomhus- och utomhusreklam, indikations- och informationstavlor, design, branding och styling av byggnader, kontor, restauranger, evenemang etc.

The Neon Company använder kraftfulla, hållbara och energieffektiva PowerLEDs® i sina Custom Neon. PowerLEDs®-tekniken minskar energiförbrukningen, ökar ljusstyrkan, säkerställer maximal jämn belysning, är lämplig för intensiv användning 24/7 och håller i upp till 100 000 timmar.

Vårt team av Neon-specialister säkerställer ett perfekt slutresultat genom personlig rådgivning, service och tillförlitlighet.

Och sist men inte minst! Tack vare våra korta produktionslinjer kan vi garantera våra kunder de lägsta priserna hela tiden & varje projekt är genomförbart för oss.

The Neon Company är en del av LED visuals B.V.

Vart vi sticker ut

Kvalitet, service och pålitlighet är våra nummer ett prioriteringar. Noggranna produktioner och hållbara material är vårt fokus. The Neon Company erbjuder alltid lägsta prisgaranti.

Välj för kvalitet och stabilitet

Nätverk

Våra kunder
består av

Neon-specialisterna på The Neon Company är redo för dig att förvandla ditt företagsnamn, logotyp eller varumärke till neonbelysning på ett stämningsfullt och kraftfullt sätt. Med över 5000+ företag och välkända varumärken i vår kundbas har du kommit till rätt plats för en hållbar Neonskylt till lägsta prisgaranti.