Neonskylt

En neonskylt kan vara ett perfekt sätt att få ditt företag mer märkbart. En neonskylt är också ett perfekt sätt att förbättra atmosfären i ett hem eller i en butik. Står in företagsbyggnad knappt ut i mängden av andra butiker och hem i närheten? Då kan en neonskylt göra en enorm skillnad. En upplyst skylt drar direkt till sig uppmärksamhet och får också ditt företag mer atmosfäriskt. Vill du ha en neonskylt skapad? Då har du kommit till rätt plats. Vi kan skapa egendesignade neonskyltar i hög kvalité till dig.

Våra bästsäljande designer

Ha en neonskylt i rätt mått

I vår webshop har du möjligheten att beställa färdiggjorda neonskyltar, men du kan också skapa din egna design. Detta är väldigt enkelt att göra genom neon-konfiguratorn i vår shop. Med detta verktyg kan du skapa egna designer. Du fyller i texten som ska vara på skylten. Sedan väljer du typsnitt och färg på bokstäverna. Dessutom fyller du också i vilka mått neonskylten ska ha. Slutligen så kan du också bestämma om skylten ska användas inomhus eller utomhus. Priset i konfiguratorn ändras direkt om du ändrar något som påverkar kostnaden. På detta sätt vet du också direkt vad det kommer kosta att skapa din neonskylt.

Vill du ha en unik neonskylt skapad och du kan inte få till din önskade design i konfiguratorn? Då kan du kontakta oss så skapar vi en design åt dig. Till exempel, vi kan skapa en neonskylt i formen av din egna logga. Om du får en neonlogga skapad så mailar vi en design först. Efter du har godkänt designen så börjar vi arbeta på att förverkliga designen.

Handgjorda neonskyltar av hög kvalité

Om du får en neonskylt skapad av oss, skapas neon-bokstäverna för hand. Tack vare det kan du ha nästan vilken design som helst förverkligad av oss. För att skapa neonskylten använder vi bara delar av hög kvalité. Detta gör vår neonskylt stabil och du kan vara säker på en lång livslängd. Våra LED neon bokstäver är också hållbara.

Neonskyltar gjorda av The Neon Company

Om du får en neonskylt skapad av oss, kommer skylten alltid med monteringsmaterial och en strömkabel. Detta ger dig möjligheten att direkt sätta fast neonskylten till din fasad eller vägg. Vi värderar din sekretess och du kan betala säkert genom vår webbshop. Har du frågor om neonskyltarna eller våra möjligheter? Var vänlig kontakta oss. Vi är glada att hjälpa dig att skapa en unik neonskylt som du kan använda en lång tid.

Vart vi sticker ut

Kvalitet, service och pålitlighet är våra nummer ett prioriteringar. Noggranna produktioner och hållbara material är vårt fokus. The Neon Company erbjuder alltid lägsta prisgaranti. Hur gör vi det i kombination med hållbara och kvalitativa PowerLED? Du kan läsa om det på vår ’Om oss’-sida.